I am Pita and the Band – A-Verzia / A-Verse

I am Pita and the band - A-Verzia / A-Verse

A-Verzia / A-Verse je moje tretie vytúžené dieťa pred 40tými narodeninami. Prvé bol môj syn Svetozár, druhé kniha Zájazd a toto je to tretie. Profi nahrané EP obsahuje spolu sedem piesni. Štyri sú v slovenskom jazyku, dve v anglickom a jedna pieseň „Je B na T F it All“ je dokonca bilingválna. Na prehrávači vyššie si ho môžete vypočuť celé a ak sa vám bude páčiť, môžete si ho stiahnuť do svojno zariadenia a podporiť moju ďalšiu tvorbu. Čoskoro bude album dostupný aj na ďalších streamovacích službách ako je Spotyfi, Apple music, Amazon či Youtube. Do budúcnosti by som to rád vydal aj na platni, tak ak by ste mali záujem, dajte vedieť aby som vedel koľko toho nechať urobiť. Možno bude aj nejaký predpredaj.

Album vznikol z oslovenia môjho dlhoročného kamaráta MC Kovo alias Peter Kovalčík, ktorý vypracoval projekt a získal nejaké financie od Fondu na podporu umenia. Produkcie sa ujal skúsený producent Stanislav Čorej, ktorého môžete poznať aj ako vynikajúceho hudobníka. Spomeniem hádam, že sa vyskytuje za bicími v skupine Komajota alebo drží bassovú gitaru v novej prešovskej produkcii pod názvom Alexandra.

Vždy som hrával sám, lebo ľudia mali so mnou problém udržať tempo, no tento krát som sa ukľudnil a myslím, že to dopadlo viac ako dobre. O bicie sa v bande postaral David Čudek, o gitaru Michal Mlynarič, bassgitaru mal na starosti Vladimír Seman, klávesy Martin Husovský a perkusie Miroslav Szirmai.
O vokál, ktorý hudbu pozdvihol ešte na vyšší level sa postarala Veronika Husovská. Dúfam, že som na nikoho nezabudol a týmto všetkým ďakujem.

Taktiež ďakujem svojej partnejke Jane, ktorá si zvyká na mňa v novej role hudobníka, ktorý musí do štúdia aj keď by to nikto nečakal.

Teraz nám, mne a môjmu bandu neostáva nič iné, len čakať a dúfať, že si hudba, ktorú sme stvorili získa vašu priazeň. Že sa vám dostane do ucha aj pod kožu a aj keď si ju budete pospevovať celý deň, nezunuje sa vám. Tak ako mne. Ak to pôjde dobre, snáď sa vidíme aj na nejakom koncerte. To už ale záleží hlavne na vás, milí fanúšikovia. 😉

Zdravím vás, I am Pita.

Be the first to comment

Leave a Reply