Com-Post Art

ComPostArt clovven

Dnes vám chcem predstaviť svoje nové obrazy. Keď som sa zamýšľal nad svojím ďalším smerovaním v maľbe napadlo ma vytvoriť nie len umelecké dielo, ale celý štýl. Šlo vlastne o náhodu, keďže moji rodičia triedia odpad tak poctivo, že sa triedi ešte aj triedenie. Doma sa hádže bio-odpad z kuchyne do malej nádoby, a ten sa potom mieša v záhradnom komposte z odpadom zo záhrady.

Prvé tri obrazy sú ukážkou aj malého aj toho veľkého umenia / kompostu.

Prvý obraz nazvaný ComPostArt – Ostrich, čiže Pštros je príkladom malého, domáceho kompostu. Šupka od mandarínky, splesnetý citrón, banánová šupka, sypaný čaj aj ohryzka od jablka mi až príliš pripomínali krásneho zazerajúceho pštrosa. Bum a nápad bol na svete.

Na druhom obraze, nazvanom ComPostArt – Alfonz Mucha, ktorý je väčší a je na ňom výjav z veľkého kompostu, môžete vidieť muchu. Tá sedí Alfonzovi na nose, lepšie povedané na šupke od melóna.

Tretí obraz som nazval ComPostArt – Clovven. Slovo je kombináciou slov Clown a Love. Má z neho byť cítiť, že láska, to je zábava v páre. Tento obraz je určený do súkromnej zbierky.

Tak toto je nový umelecký štýl, ComPostArt. Môžeš sa ním inšpirovať a nájsť niečo aj ty v tom svojom komposte. A ak nič, tak aspoň trieď, má to zmysel.

Be the first to comment

Leave a Reply