T-Homebar

T-homebar akrylová maľba
T-homebar
T-Homebar je miesto, ktoré som si vysníval a stalo sa skutočnosťou. Miesto kam som sa vracal 7 sezón po sebe, aby som tam žil, spieval aj pil. Miesto na Thajskom ostrove Koh Chang, ktoré zničila koróna, ale v mojich spomienkach žije neporušené. V okne ešte stále visia a sušia sa moje červené plavky.
Akrylová maľba na plátne je napevno vložená do bambusového rámu, aby bol dojem exotiky čo najdokonalejší.
Obraz nie je určený na predaj, ale všetko má svoju cenu a ak sa k nej priblížite tak, aby som sa mohol na ostrov Koh Chang ešte niekedy pozrieť, môže byť váš 😉.
Ak na to máte, ozvite sa.

Ak sa vám páči obraz T-homebar, alebo moja práca vo všeobecnosti, môžete pozrieť aj môj projekt s nálepkami MYSTICKERWALL.

O T-homebare

T-homebar bol bar aj sezónnym domovom Mr. T a jeho rodiny. Manželka Key aj ich tri deti tam žili a „pracovali“ celú sezónu. Od decembra do apríla. Mr. T bol boss a mal všetko pod palcom. Jeho manželka predávala lokálne zájazdy v prednej časti objektu na pláži. Zároveň sa starala o najmladšiu členku rodiny Chom Pu. Najstarší syn Joji pracoval ako barman a večer hral živú hudbu Boba Dylana tak autenticky, že dostával ponuky vystupovať po celom svete. Mama mu to ale zakázala. Bála, že by ho mohol niekto zabiť. A nakoniec prostredná dcéra Music bola celú dobu mojich návštev školopovinná a tak bola väčšinu času v škole.

Keď sme sa navzájom lepšie spoznali a začali si dôverovať, nebojím sa povedať že som sa stal ich bratrancom. Pomáhal som kde bolo treba, upratoval pláž, jazdil na lodné výlety ako závozník Mr. T aj hrával večer na gitare, aby sme prilákali čim viac hostí prechádzajúcich sa po pláži. Boli to najkrajšie roky môjho života. Za tú svoju prácu, ktorú som ani za prácu nepokladal, som dostal z času na čas nejaké jedlo alebo drink zdarma. A keď prišlo na platenie ubytovania, vždy to bolo len symbolické, čo mi umožňovalo vracať sa na miesto činu až 7 rokov bez väčších finančných strát.
Potom ako prišla koróna a pláže boli prázdne, predal Mr. T bar aj s vybavením a odsťahoval sa domov, do mesta Trat, kde si založil domácu reštauráciu a jazdí po trhoch s vynikajúcim jedlom v pojazdnom stánku. Vyzerá byť spokojný a tak je to dobre.

Be the first to comment

Leave a Reply