www.mystickerwall.com

Mystickerwall - street promo on your screen since 2013.

Mystickerwall, alebo moja nálepková stena, je projekt venovaný pouličnému umeniu, konkrétne nálepkám. Každá nálepka v zbierke má za sebou projekt, ktorý stojí za vzhliadnutie. Či už hľadáš umelca, čo ti namaľuje portrét, tattéra pre svoju novú kérku, hudbu čo ti poteší uši alebo sa len chceš pozrieť, čo robia ľudia na opačnej strane planéty.

Väčšina nálepiek bola nájdená prilepená priamo v uliciach, alebo v inom verejnom priestranstve – rozumej na hajzli. V zbierke mám nálepky z rodného Prešova, milovanej Prahy ale aj Bangkoku, Berlína, Palerma, Viedne, New Yorku, Bratislavy, Londýna, Koh Changu, Malorky, Catanie, Mníchova, Sydney aj z mnohých ďalších svetových štítov či známych turistických atrakcií …. no proste z celého sveta.

Ak máš aj ty projekt a k nemu nálepku, neboj sa prilepiť. Prilepiť sa je veľmi jednoduché. Viac na TU.

Len nezabúdaj! nepodporujem politiku, gambling, sex, farmáciu ani iný extrémizmus. Toto je zbierka pre inšpiráciu a spájanie ľudí a nie ich rozdeľovanie.

A ak je tvoja nálepka už v zbierke, môžeš ju použiť ako skvelú reklamu. Stačí kliknúť na tlačíto „Try promo“ v detaile nálepky ktorú chceš podporiť. Prispením na reklamu pre projekt zároveň podporuješ našu zbierku za čo ti neskonale ďakujeme.

www.mystickerwall.com

Be the first to comment

Leave a Reply